A & D Boekhoudkantoor

 "Gratis eerste lijn advies"

Het kantoor staat garant voor deskundigheid, flexibiliteit en vertrouwen in Affligem en omstreken voor alle KMO - ondernemingen en vrije beroepen.

Een raadgever, een begeleider voor de nieuwe generatie van ondernemers om samen antwoorden te zoeken in een veranderende financiële en fiscale realiteit.

Ons kantoor is mee met de nieuwste technologieën en samen omarmen wij de digitalisering, zodat wij meer en meer een adviserende rol kunnen gaan spelen.Daar we klaar willen zijn voor de uitdagingen waar het moderne accountantsbedrijf voor staat, in de komende decennia , zijn we over het muurtje gaan kijken bij gewaardeerde collega’s.  
We mogen u dan ook aankondigen dat  A&D Boekhoudkantoor vanaf 1 november 2019 wordt opgenomen in de groep Thesora. 
Geert en Luc blijven jullie vertrouwde aanspreekpunt.  Ikzelf blijf op de voorgrond in een ondersteunende rol. U zal echter ook snel kunnen kennismaken met de vennoten of medewerkers van Thesora. 
Met kantoren te Dilbeek en Roosdaal is Thesora een referentie in de wijde regio.  Neem gerust een kijkje op de website www.thesora.be.
Herman Smet, Paul Speeckaert, Stef Govaert, Joeri Bulté en hun team brengen heel wat know-how bij.   Naast hun all-round kennis heeft eenieder ook zijn eigen specialiteit.  Het spreekt voor zich dat ook hun netwerk een meerwaarde kan betekenen. 
Maar bovenal is het onze gezamenlijke wens om vooral de continuïteit te waarborgen: u zal dus geen merkbare veranderingen in onze dienstverlening waarnemen.  Zo kan u er op aan dat onze tarifering mooi aansluit bij de aanpak van Thesora.  U kan ook terecht op het vertrouwde adres te Affligem. De toetreding tot de groep Thesora betekent voor A&D Boekhoudkantoor een verruiming van haar mogelijkheden om u nog beter tot dienst te kunnen zijn en om de continuïteit in onze relatie met u te kunnen garanderen. 

Ontvang onze gids aftrekbare beroepskosten

>www.thesora.be  en www.vat-advice.eu

Ons kantoor is gevestigd op 1 km van de afrit E 40 te Affligem.
Op de lijn Gent - Wetteren - Erpe-Mere - Aalst - Affligem - Ternat - Brussel

Wij beschikken over een ruime parking en zijn na de kantooruren ook op afspraak te bereiken.

Onze parking

Onze kantoren

Nieuws

30 september was de absolute deadline voor de registratie van de “uiteindelijke begunstigden” van uw vennootschap. Maar een week voor die datum kregen we toch weer wat “uitstel”. Maar vanaf 1 januari 2020 moet uw vennootschap de nodige info doorgegeven hebben want anders komen er toch echt sancties van.

De fiscus (btw of inkomstenbelastingen) heeft toegang tot de lokalen die u voor uw beroep gebruikt. Zonder meer. Maar als zij u ook in uw woning of privé-lokalen willen “bezoeken”, dan moeten ze wel eerst langs gaan bij de politierechter voor een machtiging. Zo’n visitatie kan enkel gebeuren tussen vijf uur 's morgens en negen uur ’s avonds.

Sinds 10 maart 2018 moet uw bankier een effectentaks inhouden als het vermogen op uw effectenrekening, 500.000 euro of meer bedraagt. Het Grondwettelijk Hof vernietigde deze belasting begin oktober 2019 maar het Hof staat de overheid toe om de taks toch nog te innen voor 2019.